Verificați când este ales SMAY ca și consilier și producător de soluții de ventilație?

Principalele motive pe care ni le prezintă partenerii, clienții, investitorii, arhitecții, evaluatorii de risc de incendii, antreprenorii, instalatorii și distribuitorii.

Când știți că expertiza este suma experienței practice acumulate de-a lungul anilor

Suntem o afacere de familie. Dintr-o echipă de 3 persoane de acum 33 de ani, ne-am transformat într-o companie care angajează peste 500 de experți, proiectantii, evaluatori de risc de incendiu, ingineri HVAC și specialiști în linii de producție. Produsele noastre sunt prezente în 30 de țări din întreaga lume, iar noua hală de producție are o suprafață de peste două terenuri și jumătate de fotbal!

Când confortul și siguranța oamenilor din clădire este cea mai importantă

Pentru noi, momentul cel mai intens este atunci când ascultăm clientul. Dorim să ne concentrăm nu numai pe CE dorește el, ci și pe CUM își dorește. Obiectivele noastre strategice sunt:

  1. menținerea calității,
  2. garantarea siguranței,
  3. asigurarea confortului.

Este ceea ce produsele noastre ar trebui să ofere. La SMAY, construim pentru ani, nu pentru rezultate pe termen scurt.

Michał Maj
Președintele Administrației SMAY

Când doriți să aveți încredere în cineva care crede în oameni și valori

Valorile noastre sunt:
Încredere
Nu se poate construi o relație fără a împărtăși adevărul. Atât în echipa noastră, cât și în afara companiei.
Respect
Numai atunci când ne respectăm pe noi înșine putem cere respect de la ceilalți. Credem că suntem puternici și împărtășim acest
Responsabilitate
Obligația fundamentală a omului este să gândească și să spună adevărul. Înseamnă responsabilitate - pentru cuvânt, pentru fapte, pentru munca pe care o depunem.
Munca în echipă
Nicio competiție nu are o metodă mai eficientă de lucru. Doar colaborare! Dintr-o companie concurentă pe piață ne dorim să ne transformăm într-o companie care încearcă să sprijine și să colaboreze cu alte companii, în conformitate cu cunoștințele, experiența și abilitățile organizatorice.

Când crezi că nu există dezvoltare fără inovație și noi tehnologii

Echipa noastră de R&D este formată din peste 30 de oameni. Acesta este unul dintre cele mai mari departamente ale noastre. Avem cele mai moderne laboratoare de cercetare cu o suprafață de peste 1000 m2 (suprafața ar putea găzdui în realitate 86 de mașini). De asemenea, intenționăm să investim într-un laborator separat, care va crește capacitățile noastre de testare pentru dispozitive de ventilație pentru incendiu și rezidențiale. Anul trecut, am introdus clapeta antifoc WKP, care a rezistat la un test de 360 de minute de ardere! Durata testelor standard variază de la 60 la 120 de minute, în timp ce standardele prevăd o durată maximă de 240 de minute. Aici dăm doar un exemplu, dar veți găsi mai multe în secțiunea de produse.

Când doriți să proiectați instalații sigure și numai pe dispozitive testate (dezvoltate cu parteneri internaționali)

Calitatea produselor oferite de SMAY este susținută de numeroase avize tehnice și sanitare precum și de alte documente de certificare emise de institutele de cercetare. Colaborăm cu Centrul Național pentru Securitate la Incendiu și Protecție Civilă. În dreapta veți găsi câteva dintre ele.

Căutați soluții de ventilație sau vă confruntați cu provocarea de a proiecta sisteme de ventilație rezidențiale sau împotriva incendiilor?

scott-air-logo

Partenerul nostru în România

Suntem onorați să contribuim la viitorul ventilației cu Scott Air Ventilation Systems. Experții au evidențiat rolul schimbului de experiențe și al învățării reciproce în întreaga lume. Nu putem avea oportunități mai bune decât cu partenerul nostru român. Pe lângă munca lor, sunt oameni grozavi!