Sky Tower

Wroclaw

Sky Tower este una dintre cele mai înalte clădiri rezidențiale și de birouri din Polonia și, prin urmare, sistemele sale de ventilație în caz de incendiu trebuie să asigure o distribuție adecvată a presiunii în casa scării pentru a permite deschiderea ușilor de urgență la fiecare etaj și, în același timp, să împiedice intrarea în casa scării a gazelor de incendiu de la etajul în flăcări.

Sistemul de alimentare cu aer din clădirile cu mai multe etaje este extrem de afectat de tirajul termic, de aceea cea mai bună soluție tehnică pentru ventilarea fumului în întreaga clădire este SAFETY WAY®. Sistemul asigură protecția împotriva incendiilor pentru căile de evacuare verticale de la fiecare etaj pe tot parcursul anului. Sistemul este controlat de dispozitive I&C de ultimă generație, rezistente la fluctuații și care asigură un răspuns rapid. Proiectul a inclus instalarea I&C, a dispozitivelor de control, a cablajului, lansarea și calibrarea sistemului de presiune diferențială.

De asemenea, a fost asigurată furnizarea și instalarea de seturi de clapete antifoc pentru ventilația cu jet, precum și furnizarea și instalarea ventilației menajere în secțiunea de birouri, furnizarea de clapete antifoc și alte unități de ventilație pentru întreaga clădire (grile, difuzoare, amortizoare, echipamente personalizate etc.). Sistemele inteligente de siguranță împotriva incendiilor nu mai reprezintă o tehnologie dintr-un viitor îndepărtat ci pot fi deja instalate în orice clădire pentru a ne îmbunătăți siguranța.

Proiecte asociate